Marianna Kuusela

Maantieteen opiskelija
Maantieteen ja geologian laitos, Turun yliopisto

mari

Maisema, jossa huhujen mukaan kuvattiin osa Apinoiden planeettaa ja Star wars: osa 3:sta. Teneriffa, Teiden tulivuori.

Aloitin opiskeluni Turun yliopistossa vuonna 2010 ja valmistun noin vuoden sisällä. Pääaineeni on maantiede, sivuaineeni biologia ja terveystieto, lisäksi olen suorittanut opettajan kelpoisuuteen vaadittavat pedagogian opinnot. Minusta valmistuu maantieteen, biologian ja terveystiedon aineopettaja yläkouluun ja lukioon.

Lukiossa opiskellessani kiinnostuin maantieteestä, ja oikeastaan kaikista muistakin reaaliaineista. Siksi päätin hakea opiskelemaan maantiedettä, sillä maantiede on monitieteellinen. Ja koska minua kiinnostaa niin moni asia ja haluan jatkuvasti oppia uutta, opettajan ammatti vaikuttaa minulle sopivalta uralta.

Opettajan työn lisäksi minua kiinnostaa opetusmateriaalin tuottaminen, tämän projektin lisäksi olen tehnyt Porin Yyteriä (Pori.fi) koskevaa opetusmateriaalia ja tulen toteuttamaan LUMA-keskus Suomen projektissa ympäristökasvatusta ja ekososiaalista sivistystä tukevaa opetusmateriaalia. Maantieteilijänä olen myös päässyt töiden kautta osallistumaan Yyterin dyyniluonnon suojeluun ja rannan kehittämiseen.

Marianna Kuusela, maanku[a]utu.fi


Marianna Kuusela kirjoitti Ympäristö ja rajat -teemaan aiheesta: Rajavyöhykkeet – luonnon monimuotoisuuden lähteellä

Mainokset